MISS DER MISSEN KANDIDAAT ILUNA LEE #MTB #PinkInOurLives

Na 9 jaar Miss Travestie Belgie is er weer voor een tweede keer Miss der Missen. De eerste keer in 2010 werd Vanessa Van Cartier de winnares en voor de tweede keer doen nu 7 ex-missen of eredames mee voor de befaamde kroon en titel.

Pink In Our Lives heeft de eer om alle kandidaten te interviewen. En we starten met Winnare 2011 Miss Iluna Lee.

Als eerste vertel iets over jezelf voor onze lezers wie je bent, in welk jaar je hebt meegedaan, wat toen jouw hoofd-act was en wat je doet in het dagelijkse leven?

“Hoi, Ik ben Marik Buggenhout AKA Iluna Lee.

Ik sta momenteel 13 jaar op de planken bij het travestiespektakel The Sparkling Diamonds.

Ondertussen ben ik al enkele jaren de leading lady van dit bonte gezelschap.

In 2011 werd ik gekroond tot Miss Travestie België en dat maakt dat ik de eerste in rij ben om bij elk onderdeel de spits af te bijten op de 2e editie van de Miss Der Missen.

Destijds was ik de jongste deelnemer en leverde mijn sprookjes act “1001 nachten” op Düm Tek Tek me de meeste punten op.

In het dagelijks leven gaat ook het meeste van mijn tijd uit naar mijn showgezelschap. Daarnaast werk ik als begeleider op een dagcentrum voor volwassenen met mentale en bijkomende beperkingen”. 

Hoe is jouw leven veranderd na het jaar dat je hebt mee gedaan en waarom doe je nu nog een keer mee aan de Miss der Missen?

“Toen ik Miss België werd was ik nog erg jong en stond ik nog maar enkele jaren op de planken. Ik was niet voorbereid op de plotselinge bekritisering. En daarmee bedoel ik niet uit de scene maar als je bij het begin van een show word aangekondigd als de huidige Miss Travestie België leeft er ook een grote verwachting  bij het doorsnee publiek. Ik had het hier in het begin moeilijk mee maar het motiveerde me wel enorm om aan mijn looks en acts harder te gaan werken. Wat me uiteindelijk een veel betere entertainer maakte. In 2014 werkte ik in Mykonos en daar leerde ik pas echt het klappen van de zweep. Nu zoveel jaar later met alle opgedane ervaring in binnen en buitenland wil ik gewoon nog eens laten zien waartoe ik de dag van vandaag in staat ben, wat ik kan binnen mijn genre van optreden. Ik kijk er echt enorm naar uit om te laten zien wat ik waard ben”. 

Wat vind je van de vorige winnares Vanessa Van Cartier en wat zou je meenemen van haar prestatie en/of wat zou je anders doen deze keer?

“Ik en Vanessa zijn al heel wat jaren heel close. We hebben al heel wat meegemaakt samen. Met vallen en opstaan. Toen ze destijds mee deed aan de miss der missen hielp ik haar backstage dus ik heb alles toen wel van heel dichtbij meegemaakt. Vanessa is destijds gewonnen omdat ze deed waar ze het beste in was , dit met haar beste acts.

Ik nam dit het jaar nadien mee tijdens mijn verkiezingsjaar en ik ben van plan het deze keer opnieuw op die manier te doen. Alles te laten zien wat ik in huis heb en vooral waar ik goed in ben”.

Welke act/nummer zou je doen als dit de categoriën waren:

Look-a-like:

Beauty and the Beast of een andere musical act.

Komisch:

“Ik had voor mijn moeder Maria act gegaan of een cheerleader act waarbij ik de mascotte ben , als Maja de bij”! 😀 

Golden Oldie:

“Oei moeilijke vraag… Ik breng een ander genre acts. Dus hier moet ik even wat langer over nadenken”.

Song van Rupaul:

“Van hetzelfde laken een broek als de vraag hiervoor. Maar wat moet gebeuren moet gebeuren en dan had ik voor “Sissi That Walk” gekozen simpelweg, omdat dat commercieel gezien de slimste keuze is. Denk ik”

Mocht je met één van de winnaressen van Miss België Travestie vanaf jaar 2000 tot nu een duet op het podium mogen doen, wie zou dat dan zijn en met welk nummer het liefst?

“Ik heb (op Coco Channel na) met allemaal wel al samen gewerkt en met de meeste van hen al een duet gedaan. Ik pas ! Geef mij maar een duet met de organisatrice Miss Michelle! Maar dan het liefst een live sketch”.

Als een bekende mannelijk celebrity het kroontje aan jou mag overhandigen wie zou dat mogen zijn en waarom?

“Mij maakt het niet uit wie of wat me kroont zo lang het resultaat maar is dat dat geld op mijn rekening verschijnt haha”.

Moest je dit kroontje Miss der Missen winnen, wat zou dan jouw speech zijn?

“Bedankt lieve fans !

Ast niet derangeert ganek na een afterpartiejken dabei doen

Tot noste joar é ! Tata Tata’ 

Korte reacties op de volgende vragen/steekwoorden?

Beste vakantieland? “Griekenland of Italië”

Wat is Jouw signature act? Düm Tek Tek neem ik aan? Al heb ik het er wel even mee gehad hoor”. 😀

Ontbijt op bed of Dinner with 2? “Dinner with 2 en ik ben het ontbijt” 😀

Beste zangeres? “Ik ben niet echt fan van iemand specifiek”.

Geen wimpers of geen valse nagels?Geen valse nagels , Nooit zonder wimpers”

Fetish?Ast mor gezellig is é”

Beste Internationale Drag Queen?Skyla Versaï”

Beste eigenschap? “Ik besta graag” 

Slechtste eigenschap?Uitstelgedrag” 

Solo of Group? “Groep” 

Pink In Our Lives?Beter roos in u leven dan roos in u haar é” 

Tattoo’s? “Ja , ik heb er 1 op mijn rechter onderarm en er komt er al zeker nog 1 bij op mijn andere arm”. 

Belgium’s Got Talent of Sportpaleis?Dat is een vreemde vergelijking ??? Belgium’s Got Talent dan maar”.

Beste Nationale DragQueen? “Axelle Andro” 

Favoriete Cocktail? “Ik drink enkel nog Kidibull, cocktails zijn zoooo 2019” 

Miss Travestie België?Ik ben nog steeds heel erg trots dat ik deze titel en kroon mag dragen”.

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

lesley

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply