Koop nu jouw musical tickets voor Priscilla, Queen of The Desert #pinkinourlives #inteam

De ticketverkoop van de InTeam Productie ‘Priscilla, Queen of the Desert’ en de website zijn gestart!!! De musical, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994, speelt van 7 tot en met 16 januari 2022 in Arenberg, Antwerpen.

De musical vertelt het verhaal van drie vrienden, die een tocht doorheen de woestijn in een bus ondernemen, om op de eindbestemming een drag-act op te voeren. ‘Priscilla, Queen of the Desert’ zit boordevol aanstekelijke ’80 en ’90 muziek. Memorabel is de scène waarop het drietal in bloemenpruiken met een Aboriginal rond het kampvuur dansen op de tonen van ‘I Will Survive’.

Met die iconische bloemenpruiken (gemaakt door Nic Hopstaken) poseert de hoofdcast op de eerste visuals.

Jeroen Logghe (o.a. ‘Blood Brothers’, ‘Scrooge’) speelt de rol van Anthony ‘Tick.

Baptiste Vuylsteke (o.a. ‘La Cage Aux Folles’, ‘Scrooge’) die van Adam aka Felicia.

Brecht Callewaert (o.a. ‘Tovenaar Van Oz’) vertolkt de rol van transvrouw Bernadette.

Kaarten kunnen vanaf nu besteld worden, rechtstreeks via www.arenberg.be of via de InTeam website; https://www.inteam-producties.be/

De InTeam website werd ook onder handen genomen. Grafisch ontwerper Jonas De Rijker (Studio That) zorgde voor een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp van de website, waarin verschillende kleur- en tekstblokken een duidelijk overzicht bieden. Je vindt snel alle info over de cast en creatives van ‘Priscilla’.  Ook de vorige producties kregen elk een mooie pagina. Verder lees je alles over de artistieke en bestuurlijke achtergrond van het productiehuis.

Repetities Priscilla

Niet alleen de website kreeg een behoorlijke update, ook het InTeam logo werd vernieuwd. Jonas creëerde een strak design, geïnspireerd door acteurs in het spotlicht, dat hun schaduw over het podium werpt. Tenslotte maakt de cast zich ook op voor een eerste publiekelijk optreden.

Foto credits: Marc Drofmans

Op de Opening Night van Antwerp Pride in het OLT Rivierenhof op woensdag 11 augustus geven ze een voorsmaakje uit de musical. Voor meer info hierover vind je op www.antwerppride.com

De drie DIVAS

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

lesley10

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply