Miss SummerQueen Deluxe 2021 kandidaat Lexi Storm #Pinkinourlives

Voor Corona waren er zes kandidaten, maar na anderhalf jaar zijn er nog vijf kandidaten die meedingen naar het kroontje van SummerQueen Deluxe 2021, die nu nog wordt gedragen door Miss May B. Aankomende zaterdag 11 September gaan deze kandidaten alles van zich zelf geven en geven wij dus de dames de kans om zich al beter aan jullie te voorstellen.

Allereerst gefeliciteerd Lexi met jouw deelname.

Kun je iets over jezelf vertellen voor onze volgers?

“Ik heet Lexi Storm alias Lorenzo De Leeuw, op mijn teller staan inmiddels 26 frivole lentes en ben woonachtig in het Monaco van België, het mondaine Nieuwerkerken bij Aalst! In het dagelijkse leven ben ik kok in een Woonzorgcentrum te Lebbeke. Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden voor ongeveer 200 personen”.

Waarom heb je jou ingeschreven voor deze Miss verkiezing?

“Reeds op 5-jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes en sindsdien heeft de dansmicrobe me niet meer losgelaten. Ik heb me doorheen de jaren ontwikkeld tot semi-professionele danser en choreograaf van o.a. het travestiegezelschap The Sparkling Diamonds”.

Is dit jouw eerste podiumervaring of heb je al eerder opgetreden en zo ja waar?

“Neen, ik heb al wat podia’s mogen delen o.a. op bedrijfsfeesten, zomerbars, kermissen, Kamping Kitch, etc.”.

Hoe of waarom ben je tot de beslissing gekomen om een dragqueen te worden?

“Begon eigenlijk als ik choreograaf was van The Sparkling Diamonds. Hierdoor opende de grote deur naar het wondere wereldje der showqueens vol show, glitter en glamour. En dacht ik dit is iets wat ik ook wil doen!”. 🙂

Was jouw coming out als gay of als dragqueen moeilijker en hoe reageerde jouw omgeving op beiden?

“Neen, totaal niet. Ik ben wie ik ben en ben inmiddels fier waar ik nu sta en wat ik al bereikt heb. Men familie, vrienden en collega’s steunen me dag en nacht!”.

Sparkling Majesty

Wie is jouw favoriete dragqueen en waarom?

“Vanessa Van Cartier is voor mij the goddess of lipsync en make-up en ik bewonder haar voor de stappen die zij in haar carrière al heeft durven nemen en de manier waarop ze dit doet. Als ook Sparkling Majesty en Danity Grace. Ik hecht veel belang aan hun meningen en feedback die ze me geven over mijn make-up, kostuums en muziek.”. 🙂

Korte reactie op trefwoorden of zinnen:

Favoriete vakantieland? “Mykonos”

Solo of groep? “Groep”

Fetish; “Ouhhh jaa! 😈

Beste eigenschap? “Altijd goedlachs”

Slechte eigenschap? “Zenuwachtig”

Favoriete lipsync nummer? “Goh, heb er zoveel. Wanneer ik de beats voel ben in van de partij 😉

Sexiest man? “Hoeveel mag ik er opnoemen? 🤪.  Kevin Janssens 😇”

Kevin Janssens

Geen wimpers of nagels? “Geen nagels dan maar.”

Dinner for 2 of ontbijt op bed? “Dinner for 2”

Behaard of geschoren? “Kort getrimd 😇

Beste zangeres? “Beyonce”

Website Pink In Our Lives? “Love it! ️  Blij dat er zo’n platform bestaat. Check it out!!”!

Club of bar? “Club”

Marisa Allen, Dirk Vervoort of AliExpress? “Goh, das ne hele moeilijke. Alles heeft zen kantje.” 🤪

Doel in jouw leven? “Lexi On Tour, populariteit!

” 😊

Als laatste: Waarom zou jij de nieuwe Miss SummerQueen Deluxe moeten worden? “Allereerst heb ik gezien hoe de winnares van 2 jaar geleden, May B, zich het afgelopen jaar ontpopt heeft tot een rasechte artieste. Het is duidelijk dat de verkiezing Miss Summer Queen Deluxe een springplank kan zijn voor beginnende showqueens. Ik ben benieuwd wie Lexi Storm écht is en welke kanten ik met haar op kan op vlak van performance en identiteit. Hiervoor ben ik blij en dankbaar dat er een verkiezing is als deze om dat extra duwtje in de rug te geven.

1 ding is men motto! Wees lief voor iedereen, heb respect en maak veel fouten om er uit te kunnen leren. Amen 🙏”!

Wie de nieuwe Miss gaat worden weten we zaterdagavond. We zijn zeer benieuwd naar de optredens en als jurylid hoop ik net als alle andere juryleden en de supporters een geweldige show te zien. Pink In Our Lives wenst jullie allemaal veel succes en mag de beste SummerQueen DeLuxe winnen!!!!

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

lesley

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply