Miss SummerQueen Deluxe 2021 kandidaat Loco Lola #Pinkinourlives

Voor Corona waren er zes kandidaten, maar na anderhalf jaar zijn er nog vijf kandidaten die meedingen naar het kroontje van SummerQueen Deluxe 2021, die nu nog wordt gedragen door Miss May B. Aankomende zaterdag 11 September gaan deze kandidaten alles van zich zelf geven en geven wij dus de dames de kans om zich al beter aan jullie te voorstellen.

Allereerst gefeliciteerd Lola met jouw deelname.

“Dankje, ik doe het bijna in mijn broek van excitement!”

Kun je iets over jezelf vertellen voor onze volgers?

“Mijn naam is Loco Lola en ik woon in het rustige Niel, Antwerpen. Ik ben intussen dichterbij de 26 dan bij de 24. Sinds mijn inschrijving voor deze verkiezing, heb ik een enorme carrièresprong gemaakt. Na een intensieve opleiding te hebben gevolgd, ben ik actief als fraude analyst bij een fantastisch bedrijf”.

Waarom heb je jou ingeschreven voor deze Miss verkiezing?

“Ik was nog maar net begonnen met drag toen ik deze buitenkans tegenkwam. Het zou mij kunnen lanceren als drag queen en ik kan aan het grote publiek laten zien wat ik in huis heb. Jammer genoeg kwam er een pandemie opdagen en werden alle plannen noodgedwongen uitgesteld. Ik heb me dan maar bezig gehouden met datgene waar ik ook erg goed in ben: videomontage. Intussen heb ik als Loco Lola al enkele leuke videoproducties achter de rug, te bekijken op al mijn sociale media!”.

Is dit jouw eerste podiumervaring of heb je al eerder opgetreden en zo ja waar?

“Tijdens de zomer van 2020 hebben we met alle kandidaten 1 optreden kunnen geven ter promotie van de verkiezing. Dat was mijn eerste officiële optreden als Loco Lola. Optredens geven zijn voor mij nog steeds vrij nieuw. Gelukkig ben ik een geboren podiumbeest en weet ik van mijn fantasie werkelijkheid te maken”.

Hoe of waarom ben je tot de beslissing gekomen om een dragqueen te worden?

“Wat al sinds ik klein was in mij zat, is er na bijna 25 jaar volledig uitgekomen, dankzij RuPaul’s Drag Race. Het programma bezorgde mij zoveel fascinatie, dat ik zelf wou beginnen experimenteren met het werk dat een kunst zoals drag vraagt”.

Was jouw coming out als gay of als dragqueen moeilijker en hoe reageerde jouw omgeving op beiden?

“Ik ben op een jonge leeftijd uit de kast gekomen, ik was 13 jaar. Ik heb sindsdien altijd mijn eigen excentrieke leven geleefd. Ik had weinig controle over mijn creatieve brein en moest dit noodgedwongen uiten. Echter was het destijds nóg moeilijker om jezelf te zijn dan dat het nu is, al zijn we nog lang niet waar we moeten zijn. Mijn coming out was dus, gezien mijn jonge leeftijd en de kritische mening van mijn omgeving, erg ongemakkelijk. Mijn coming out als drag queen daarentegen wordt door iedereen gevierd. Drag brengt mensen onder de indruk én bij elkaar”.

dav

Wie is jouw favoriete dragqueen en waarom?

“Met alle Drag Race seizoenen die er nu zijn, is mijn lijst met favoriete queens te lang geworden. Drag Race Holland brengt ook aandacht voor onze Vlaamse queens zoals Sederginne en Vanessa Van Cartier. Die laatste is, net zoals Gottmik van seizoen 13, transgender. Ik bewonder en steun de transgemeenschap met heel mijn hart en streef naar de gelijkheid van ieder mens.”

Korte reactie op trefwoorden of zinnen:

Favoriete vakantieland? “k ben nog niet in heel veel landen geweest, maar Spanje is tot hier toe mijn fijnste vakantie ervaring geweest”

Solo of groep? “Dat hangt van de activiteit af, maar ik weet me altijd te amuseren.”

Fetish; “Kroketten met appelmoes”

Beste eigenschap? “Ik ben erg open-minded, ieders vriend”

Slechte eigenschap? “Ik lig vaak in de clinch met mijn grootste vijand: mijn hoofd. Ik ben een echte over-thinker.”

Favoriete lipsync nummer? “Ik maak van elk nummer een feestje, al heb ik een gigantisch emotionele, maar wondermooie ervaring opgedaan op The Winner Takes It All van Abba.”

Sexiest man? “Twee mannen die op elkaar gelijken en mij eens tegen het lijf mogen lopen zijn Charlie Puth en zijn Vlaamse look-alike Jelle de Beule.”

Geen wimpers of nagels? “Geen nagels.”

Dinner for 2 of ontbijt op bed? “Eerst ontbijt op bed en dan dinner voor 2.”

Behaard of geschoren? “Behaard please!”

Beste zangeres? “Mother Monster, Lady Gaga.”

Website Pink In Our Lives? “Pinkinourlives.com”!

Club of bar? “Beide”

Marisa Allen, Dirk Vervoort of AliExpress? “Het gaat er niet om wat je draagt, maar hoe je het draagt.”

Doel in jouw leven? “Het maken als wereldberoemde queen.” 😊

fbt

Als laatste: Waarom zou jij de nieuwe Miss SummerQueen Deluxe moeten worden?

“De nieuwe SummerQueen zal een inspiratie zijn voor velen. Er hangt een verantwoordelijk vast aan deze titel. Ik wil mensen samenbrengen, wat één van de belangrijkste taken zal zijn als winnares. Ik ben klaar voor de kroon.”!

Wie de nieuwe Miss gaat worden weten we zaterdagavond. We zijn zeer benieuwd naar de optredens en als jurylid hoop ik net als alle andere juryleden en de supporters een geweldige show te zien. Pink In Our Lives wenst jullie allemaal veel succes en mag de beste SummerQueen DeLuxe winnen!!!!

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

lesley

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.