Voorstelling Miss Travestie België 2022 kandidaat Lexi Storm #MTB22 #PinkInOurLives

Eind februari na een jaar te moeten overslaan is het weer zover dat zes kandidaten proberen het beste van zichzelf te geven en zo het felbegeerde kroontje te winnen van Miss Travestie België 2022.

Tijd dus om deze dames beter te leren kennen. Als derde is het kandidate Lexi Storm.

Kun je onze volgers als eerste iets over jou zelf vertellen?

“Ik heet Lexi Storm alias Lorenzo De Leeuw, op mijn teller staan inmiddels 26 frivole lentes en ben woonachtig in het Monaco van België, het mondaine Nieuwerkerken bij Aalst! In het dagelijkse leven ben ik kok in een Woonzorgcentrum te Lebbeke. Ik ben samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het bereiden van maaltijden voor ongeveer 200 personen”.

Wat heeft jou doen besluiten om mee te dingen naar de kroon van Miss Travestie België?

“Reeds op 5-jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes en sindsdien heeft de dansmicrobe me niet meer losgelaten. Ik heb me doorheen de jaren ontwikkeld tot semi-professionele danser en choreograaf van o.a. het travestiegezelschap The Sparkling Diamonds.

Deze verkiezing is dan ook een uitlaatklep om me te kunnen ontplooien”.

Wat onderscheidt jou van de andere kandidaten?

“Ik ben niet misschien het langste bezig, maar ik kan wel laten zien wat ik waard ben, ben ook een competition beestje LOL”.

Wie is jouw grootste voorbeeld of inspiratie en waarom?

“Vanessa Van Cartier is voor mij the goddess of lipsync en make-up en ik bewonder haar voor de stappen die zij in haar carrière al heeft durven nemen en de manier waarop ze dit doet. Alsook Farah Night en Danity Grace. Ik hecht veel belang aan hun meningen en feedback die ze me geven over mijn make-up, kostuums en muziek”.

Wat is veranderd in jouw leven door Corona en wat heb je eraan gedaan?

“Ik heb leren kijken naar alle mooie dingen, alsook bezig geweest met Lexi Storm te stampen naar een hoger level”!

Wat is jouw ambitie naast het winnen van de felbegeerde kroon?

“Een man zoeken waarmee ik iets kan opbouwen en men leven terug een boost geven om er volledig voor te gaan!”.

Wat vond jouw omgeving, familie en vrienden toen jij je voor het eerst transformeerde als travestie/showqueen?

“Eigenlijk goed. Ja ik zat al een beetje in het showqueen milieu en daar gingen de eerste stapjes al. Wat wel wennen was: Lopen op hakken”.

Wat is jouw beste look-a-like act en waarom?

“Goh, ik doe een beetje van alle genres, look-a-likes heb ik nog niet echt, maar kan wel veel genres aan!”. 

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022?

“Mij als Lexi Storm nog meer op de kaart zetten en natuurlijk de Kroon winnen van Miss Travestië België 2022”. 

Keuzes of snelle reacties op het volgende:

Solo of groep? “Groep”

Beste eigenschap? “Steeds vriendelijk”

Valse wimpers of valse nagels? “Valse wimpers”

Clubbing of op café? “Op café”

Favoriete vakantiebestemming? “Mykonos”

Sportpaleis of Dragrace Holland? “Sportpaleis”

Grootste blunder? “Een kauwgom in iemand zen haar plakken”
Sex of liefde? “Liefde”
Favoriete dragqueen van de wereld? “Mezelf?, haha neen lol! Rupaul.”

Beste lichaamsdeel? “Kont”
Dirk Vervoort, Marisa Allen of Ali Express? “Goh, alles heeft zo zijn kantjes.”

Schlager of Pop muziek? “Popmuziek”

Website Pink In Our Lives? “Veel Bloot, maar dat vindt ik juist lekker LOL”.

Knapste of mooiste man? “Ryan Guzman”

Voor wat mogen we jou midden in de nacht wakker maken? “Sex”.

Miss Travestie België verkiezing? “Allereerst heb ik gezien hoe de winnares van 2019, Miss Thalia, zich de afgelopen jaren ontpopt heeft tot een rasechte artieste, alsook Miss Der Missen 2020 Miss Stephany.

Het is duidelijk dat de verkiezing Miss Travestië België vele deuren opent voor elke showqueen. Ik ben ook benieuwd wie Lexi Storm écht is en welke kanten ik met haar op kan op vlak van performance en identiteit.

1 ding is men motto! Wees lief voor iedereen, heb respect voor elkaar en maak veel fouten om er uit te kunnen leren. Amen!”.

Veel succes met jouw deelname en May The Best DragQueen win!!!

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

lesley

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply