Voorstelling Miss Travestie België 2022 kandidaat Miss Sammy Jo #MTB22 #PinkInOurLives

Eind februari na een jaar te moeten overslaan is het weer zover dat zes kandidaten proberen het beste van zichzelf te geven en zo het felbegeerde kroontje te winnen van Miss Travestie België 2022.

Tijd dus om deze dames beter te leren kennen. Als vijfde is het kandidate Miss Sammy Jo.

Kun je onze volgers als eerste iets over jou zelf vertellen?

“Mijn naam is Sam, 24jaar, afkomstig van “het Stad” maar als de zon ondergaat komt mijn alter ego Sammy Jo boven! Ik sta reeds 7 jaar op de planken als show queen. Voor mezelf de ideale uitlaatklep voor mijn creativiteit! Ik ben een bezige Bij die absoluut geen zittend gat heeft!

Entertainen zit in mijn bloed en dat laat ik ook graag aan de buitenwereld zien!”.

Wat heeft jou doen besluiten om mee te dingen naar de kroon van Miss Travestie België?

“Mijn besluit om mee te strijden naar het kroontje staat al enige tijd vast! De timing is echter voor mezelf van groot belang. Nu voel ik me 100% klaar om dat podium op te stappen en mijn kunnen te laten zien! De titel van “Miss Travestie België” zie ik dan ook als een bekroning op hard werk en toewijding tot het vak”.

Wat onderscheidt jou van de andere kandidaten?

“Well…. Mijn lengte (200cm) is natuurlijk iets wat moeilijk onopgemerkt gaat en in mijn ogen een pluspunt is. Daarnaast heb ik de eer gehad reeds veel podia onveilig te maken en veel ervaring op te doen! Hopelijk komt die ervaring me dan ook goed van pas!”.

Wie is jouw grootste voorbeeld of inspiratie en waarom?

“Hoe “Miss congeniality” het ook klinkt blijf ik steeds uitgaan van het principe dat elke artiest een vorm van inspiratie is of kan zijn voor anderen! We hebben allemaal iets om van te leren! Uiteraard steek ik natuurlijk niet weg dat mijn eigen zuster “Miss Stephany” niet alleen de rode draad is in mijn carrière maar natuurlijk ook mijn grootste inspiratiebron! Ze heeft mij natuurlijk de kneepjes van het vak aangeleerd en blijft mijn “confident” maar anno 2022 mag ik wel zeggen dat we op een plek zijn gekomen waarin het helemaal wederzijds is!”.

Wat is veranderd in jouw leven door Corona en wat heb je eraan gedaan?

“Corona heeft mij, net als vele anderen denk ik, geleerd van de kleine dingen te appreciëren! Zoals ik al zei ben ik een workaholic wat vaak nadelig kan zijn voor de mensen die dichtbij staan (vrienden/familie). Ik neem nu dus ook de tijd om vrije tijd te hebben, de pruik eens een keertje aan de haak te hangen en andere dingen te doen! (Niet Drag-gerelateerd)”!

Wat is jouw ambitie naast het winnen van de felbegeerde kroon?

“Mijn ambitie blijft om mijn werk te verfijnen en naar een nieuw niveau te tillen! Anderen te begeleiden en de kunstvorm “drag” de appreciatie te geven die het in mijn ogen verdient! Mijn doel is geslaagd wanneer ik iemand zen mening in de positieve zin heb weten te keren!”.

Wat vond jouw omgeving, familie en vrienden toen jij je voor het eerst transformeerde als travestie/showqueen?

“Ikzelf kom uit een zeer warm nest! Ik had natuurlijk het voordeel dat mijn oudere broer ook reeds enkele jaren op het podium stond. Het pad voor mezelf was dus geëffend. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ook ik enkel heuvels en obstakels heb moeten passeren maar ik mag me enorm gelukkig prijzen met de mensen die rond me staan!”.

Wat is jouw beste look-a-like act en waarom?

“Ik heb minder ervaring met de echte look-a-like acts die collega’s doen. In het verleden waagde ik me wel aan “Katrina and the waves” en andere maar ik vind meer plezier in stem immitaties. De meeste collega’s weten dan ook wel dat ik de voice look-a-like ben van de enige echte “Lola McQueen” en voor een “Marisa Allen” intermezzo ben ik altijd te vinden!”. 

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2022?

“De cliché van een gezondere levensstijl heeft zich eind 2021 zeker opgedrongen. (Luisteren naar je lichaam is zeer belangrijk!) Ik probeer me hier dan ook in te vinden al is het soms moeilijker dan gedacht! Daarnaast staat Yoga op de planning en meer tijd voor mezelf pakken! Net zoals ik nu doe terwijl ik in een heerlijk warm bad jullie vragen beantwoord 😂”. 

Keuzes of snelle reacties op het volgende:

Solo of groep? “Groep! I’m a teamplayer”

Beste eigenschap? “Mijn Lengte! For sure”
Valse wimpers of valse nagels? “Valse wimpers EN gelakte nagels!”
Clubbing of op café? “Café”Favoriete vakantiebestemming? “Met de tent en den hubby er op uit!”
Sportpaleis of Dragrace Holland? “Sportpaleis! Duuh!”


Grootste blunder? “Af het podium vallen op een garcon…”
Sex of liefde? “Liefde ❤️”
Favoriete dragqueen van de wereld? “Bob the drag queen voor de lach alleen al!”

Beste lichaamsdeel? “Tong! Die staat nooit stil.”
Dirk Vervoort, Marisa Allen of Ali Express? “Ik naai zelf kostuums 😅”
Schlager of Pop muziek? “Schlager”

Website Pink In Our Lives? “Veel mannen, weinig kleren 😂😁”.
Knapste of mooiste man? “De mijne 😁”
Voor wat mogen we jou midden in de nacht wakker maken? “Vrienden in nood!”.
Miss Travestie België verkiezing? “About time! I’m ready! Are you?”

Veel succes met jouw deelname en May The Best DragQueen win!!!

Please follow us for more at Facebook, Youtube, Instagram, Twitter or Tumblr.

Fill out your email address at www.pinkinourlives.com for more updates, news, stories, parties and more!!! DON’T SAY IT, BUT SPRAY IT!!!

13329521_1003333933114348_3406900861244504440_o

Big kiss,

Lesley Middleton, owner of  PINK IN OUR LIVES

Comment or sound off below ▼▼▼ THANK YOU!!!

Leave a Reply